Jansons Timmerstuga

JANSONS TIMMERSTUGA

In 2015 is het idee geboren om na de sauna bouw een zelfde loghouse, maar dan ‘groter’ te bouwen. Hiervoor moest wel een bouwvergunning worden aangevraagd. Het bos / hout was er.. Nu alleen nog het zweet, de tranen en het bloed. Met veel passie en plezier is in 2019 de buitenkant, stijl 1800, afgekomen. De binnenkant is nog een verassing. Daarom kan je dit huis nu nog niet te boeken, maar dat duurt niet lang meer….

We hebben getwijfeld over de naam, maar een dergelijk huis op zo’n ambachtelijke wijze bouwen kan alleen maar als je dat samen doet. Zo ging dat vroeger ook, soms wel met hele ploegen van 10-20 mensen. Zo ging het echter niet, maar het is voorgekomen dat we met zijn 10-en tegelijk bezig waren. De naam Jansons Timmerstuga past dan ook denken we, want de Timmerstuga is gebouwd met de zonen (en vrienden) van David Jansen.

De officiële opening zal begin juli zijn. Daarna is het huis beschikbaar als B&B, dus voor enkele dagen te boeken met ontbijt.


Voorzieningen (modern van binnen)
Houtkachel                  Moderne keuken        TV/ DVD               Vismogelijkheden  Veranda met BBQ          Huur (motor)boot                Kano                                   Sauna                Voedselbos
 
Kenmerken
2 Slaapkamers  met bedstee max. 5-6 personen

 

 

 

Reacties zijn gesloten.